nuvol

QÜESTIONARI PER ALS PARES I MARES DELS/LES ALUMNES DELS CENTRES ESCOLARS QUE DESENVOLUPEN EL PLA DE CONSUM DE FRUITES I HORTALISSES I LLET I PRODUCTES LACTIS EN LES ESCOLES

Sol·licitem la seua col·laboració per a l'obtenció d'informació relativa al desenvolupament del "Pla de consum de fruites i verdures en les escoles" del seu centre, garantint-li que esta informació no s'utilitzarà per a cap altra finalitat. Per favor, conteste el major nombre de PREGUNTES. Per a qualsevol dubte contacte amb el següent correu electrònic: programes@launio.org. Moltes gràcies per la seua col·laboració.

Vull participar-hi!
ultim dais

QÜESTIONARI PER A L'ALUMNAT DELS CENTRES ESCOLARS QUE DESENVOLUPEN EL PLA DE CONSUM DE FRUITES I VERDURES EN LES ESCOLES

Sol·licitem la teua col·laboració per a l'obtenció d'informació relativa al desenvolupament del "Pla de consum de fruites i verdures en les escoles" del teu centre, garantint que esta informació no s'utilitzarà per a cap altra finalitat. Per favor, contesta el major nombre de PREGUNTES. Per a qualsevol dubte contacte amb el següent correu electrònic: programes@launio.org. Moltes gràcies per la teua col·laboració.

Vull participar-hi!

Restauració ecològica

Al voltant de la ciutat de València tenim una de les majors hortes d'Europa, una horta mil·lenària però molt viva. Vols conèixer-la? Emplena l'enquesta i entra en el sorteig d'una visita guiada per a dues persones.

Vull participar-hi!
Veure concursos passats
Veure més noticies

PATROCINADORS :