AGROVIVA

Qui som?


Agroviva és una plataforma web creada per LA UNIÓ DE LLAURADORS I RAMADERS DEL PAÍS VALENCIÀ, amb l’objectiu de promocionar i augmentar la conscienciació i el compromís solidari de la ciutadania, amb la consecució del consum ecològic i responsable compromès amb la lluita contra el canvi climàtic , així com amb la transició cap a un nou model agroalimentari inclusiu, equitatiu i sostenible.

Que fem?


Agroviva treballa per aconseguir aquests objectius en dues vessants.

La primera, i per tal d’augmentar la conscienciació i el compromís amb el respecte al medi ambient, i la lluita contra el canvi climàtic, formar i informar des de la infància en l’agroecologia, i l’alimentació saludable i sostenible, mitjançant projectes educatius i recursos metodològics lúdics, com els jocs de taula, les endevinalles, els trencaclosques, etc. Tot el material es ficarà a l’abast en la web per a tota persona que hi accedisca.

La segona, per promocionar el consum de productes ecològics, es creen una sèrie de concursos, mitjançant la realització d’enquestes sobre el coneixement d’estos productes i el seu consum, de cistells d’aliments, visites gastronòmiques per l’horta i estàncies en hostalatges rurals

Que oferim?

Des de la LA UNIÓ vos oferim els següents serveis: 

  • Elaboració de projectes educatius